Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – O mare parte a oamenilor de sport din Caraş-Severin şi reprezentanţi ai instituţiilor colaboratoare au participat, vineri, 7 decembrie, la inaugurarea noului sediu al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin.

Manifestarea a fost onorată de Sorin Frunzăverde, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Otilia Bădescu şi Ştefania Iordache, consilieri ai preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, profesor Carmen Tocală. N-au fost uitaţi nici care, de-alungul anilor au slujit sportul judeţean.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin avea nevoie de un spaţiu nou în care să-şi desfăşoare activitatea, a declarat Sorin Frunzaverde. Este o investiţie importantă şi sportul judeţean o merita”.

După cum spuneam, la eveniment a participat şi Otilia Bădescu, fosta mare jucătoare de tenis de masă: „De acestă dată, prezenţa mea la Reşiţa a fost legată de inaugurarea noului sediu al direcţiei pentru sport şi tineret şi a suprafeţei sintetice de la Râul Alb. Revin cu mare drag la Reşiţa, fiindcă aici oamenii implicaţi în sport trebuie susţinuţi. Iar baza sportivă este determinantă în obţinerea performanţelor”.