Caraş-Severin, Romania

BREBU/GORUIA – În această după amiază, la intrare în Brebu, pe DN58, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un camion. Accidentul s-a soldat cu trei victime, din care una încarcerată.

Au intervenit de urgență un echipaj de stingere și unul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, două echipaje de la Ambulanță și Poliția. Pompierii militari au acționat pentru descarcerare, asigurarea măsurilor PSI și acordarea de prim ajutor la fața locului. Toate cele trei victime au fost conștiente. Cele două victime neîncarcerate au fost transportate la spital, ne-au informat salvatorii cărășeni.

Câteva zeci de minute mai târziu, de această dată pe DJ581, la Goruia, în jurul orei 18.15, s-a mai produs un accident rutier. Au fost implicate un autoturism și un tractor. Au intervenit de urgență forțe din cadrul Secției de Pompieri Oravița, patru echipaje de Ambulanță și Poliția. Accidentul s-a soldat cu șase victime, care au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital.

A.M.