Caraş-Severin, Romania

BUCOVA – Un bărbat de 57 de ani din Bucova a avut parte de o noapte de pomină, „condimentată“ cu alcool, cizme de femei şi un sejur la spital.

În noaptea de 3/4 februarie, M.G., în vârstă de 57 de ani, după ce a băut, a intrat într-o casă din comună. Dintre toate lucrurile de acolo, a pus ochii (şi mâna) pe o pereche de cizme de damă, moment în care a fost surprins de proprietar.

Hoţul însă a gândit repede, a smuls cheile din yală şi a fugit, nu înainte de a-şi încuia victima în propria casă. Şi cum doar cizmele nu erau suficiente, M.G. a mers într-un fost local din comună, de unde a furat un telefon mobil lăsat pe tejghea.

„Călătoria“ sa s-a încheiat brusc dar nu pentru că ar fi fost prins, ci pentru că era atât de beat încât pur şi simplu a leşinat. M.G. a fost dus la Spitalul Orăşenesc Oţelu Roşu, unde s-a constatat că este în stare avansată de ebrietate.

Asupra sa au fost găsite bunurile furate, care au fost înapoiate victimelor. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Copii la furat

Tot în aceaşi seară, dar de această dată la Grădinari, doi copii, unul de şapte şi unul de 12 ani, au „vizitat“ două cabinete medicale din comună, de unde au furat mai multe bunuri. Cei doi au fost prinşi iar obiectele furate au fost returnate proprietarilor.