Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Reprezentanţa auto a ales să se extindă în judeţul nostru şi să dezvolte, pe lângă showroom, şi diverse ateliere.

nissan

Investițiile private nu ocolesc municipiul. Legislativul local a aprobat vineri Planul Urbanistic de Detaliu pentru o reprezentanță auto care va comercializa două mărci de prestigiu și care va cuprinde, pe lângă showroom-ul propriu zis, și un atelier mecanic şi unul de tinichigerie, precum și o stație de inspecție tehnica periodică.

„Consiliul Local a aprobat PUD-ul depus de un investitor din Deva, care va construi în Caransebeș o reprezentanță auto cu tot ceea ce ține de service, de vânzare, inclusiv o stație ITP pentru orice posesor de mașină. Va fi o reprezentanță Nissan și Dacia și este o onoare pentru noi că mărci de renume caută și găsesc Caransebeșul ca un potențial loc de desfacere, de creștere a vânzărilor. Acest fapt nu poate decât să ne bucure, pentru că, evident, în urma studiilor făcute, acești investitori au constatat că municipiul Caransebeș are o dinamică economică, o creștere a venitului pe cap de locuitor și este o zonă cu potențial de dezvoltare în următorii ani”, a declarat primarul urbei de pe Timiș și Sebeș, Marcel Vela.

Noua investiție va fi dezvoltată pe o suprafață de aproape 5.000 de metri pătrați, la ieșirea din Caransebeș spre Timișoara.