Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Sediul operatorului de transport public reşiţean a găzduit, deja, cea de-a treia şedinţă a Comisiei Tehnice de Lucru, constituită pentru investiţia „Modernizarea transportului public electric și de amenajare a infrastructurii nemotorizate în municipiul Reșița“.

„La această ședință au participat reprezentanții proiectanților (Asocierea FIP Consulting SRL și Urban Proiect Grup SRL), ai operatorului de transport public (Transport Urban Reșița SRL) împreună cu dl primar Popa Ioan și reprezentanți ai direcțiilor și serviciilor din cadrul Primăriei Reșița care au o implicare directă în implementarea acestui proiect“, după cum se arată pe pagina de socializare dedicată modernizării transportului din municipiu.

În cadrul acestei întâlniri s-a discutat şi despre care ar putea fi capetele de linie ale traseului tramvaiului reşiţean. Cu acest prilej, s-a decis „varianta renunțării la capătul dinspre Renk și dinspre Stavila, urmând ca noile capete ale tramvaiului să fie în Depou (lângă supermarket) și în Piața Republicii, unde vor fi amenajate două terminale intermodale de transport public“, după cum informează sursa citată.