Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Un reșițean certat cu bunul simț a găsit de cuviință, sâmbătă pe la orele prânzului, să scape de o basculantă de gunoi golind-o în mijlocul naturii, la ieșirea din Reșița spre Caransebeș. Spre ghinionul lui, a fost surprins de un alt reșițean, dotat de data aceasta cu mult spirit civic, care l-a filmat și a postat imaginile pe Facebook.

„Cine îl poate identifica pe nesimțit, să nu stea pe gânduri!”, este apelul lansat de Teodor Iliuț pe rețeaua de socializare, apel la care a răspuns imediat primarul Reșiței, Nelu Popa: „Transmite-o urgent la Gospodărie și la Poliția Locală. Cred că este vorba despre cei de la APIA care s-au mutat de la Câlnic într-o altă locație și, probabil, așa au înțeles ei să facă curat”.

Într-adevăr, printre maldărele de gunoaie descărcate de basculanta cu cabină albastră sunt și multe documente ce par a fi ale APIA Caraș-Severin, așa cum se poate observa pe filmare. Se așteaptă acum reacția autorităților, imaginile ajungând și la șeful Gărzii de Mediu Caraș-Severin, Gheorghe Muntean.

Foto/Video: Facebook Teodor Iliuț