Caraş-Severin, Romania

ANINA – La ediția 2015 au participat karateka din Serbia, Bosnia Herțegovina și România.

Sala de sport din Anina a reunit recent karateka de toate vârstele, reprezentând cluburi din Serbia, Bosnia Herțegovina și România. Printre aceștia s-au aflat și sportivi de la Sport Star Anina și Nera Bozovici.

În final, după un concurs maraton, locul întâi în clasamentul pe cluburi a fost ocupat de Nera Bozovici, care a intrat în posesia trofeului, urmat de Shodan Timișoara și Po-Kado Hunedoara. S-au remarcat la seniori Dragan Adamovic (Banja Luca), care l-a învins în finală pe Vladan Dojnovici (Belgrad), la senioare Alexandra Grigorianu (Hunedoara) și Nicoleta Mirică (U.T.K. Timișoara) iar la juniori Daniel Neagu și Feri Teodor (ambii din Anina). S-au mai evidențiat Darius Gheralia, Irina Vișovan, Mihai Zgaverdia, Darius Luca (toți din Anina), Răzvan Matei, Grațian Șuveț, David Manea, Doria Moise, Petrică Zahațchi, Oana Becia, Anica Ciosa, Lia Cracoșin, Sandra Toma, Ramona Șuveț, Adorian Șuveț, Rareș Turculescu, Robert Smeu şi Flavia Csomos.

Organizatorii, Sport Star Anina şi primăria oraşului, cu sprijinul F.R. de Arte Marțiale și al Direcției pentru Sport și Tineret Caraș-Severin, au oferit laureaților diplome, cupe, medalii și premii în bani.

„Vreau să le mulțumesc domnilor Gheorghe Românu și Dorinel Ungureanu, primarul, respectiv viceprimarul orașului, pentru contribuția adusă la reușita ediției din acest an, domnului Mihai Cioroianu, președintele Departamentului de Karate din cadrul F.R. de Arte Marțiale pentru că ne-a onorat cu prezența, precum și tuturor participanților“, ne-a declarat prof. Marian Mesinschi, președintele Sport Star Anina.