Caraş-Severin, Romania

OȚELU ROȘU – Şoimii Oţelu Roşu – Viitorul Caransebeş 0-1 (0-0), în etapa cu numărul 10 a Ligii a IV-a.

Prima ocazie a partidei au avut-o gugulanii, în minutul 6 Negoescu făcând o fază pe partea stângă, însă centrarea sa pe jos, în faţa porţii, nu a fost ajunsă de Nicola.  În minutul 9, acelaşi Negoescu a combinat pe partea stângă cu Cărăuşu, acesta a trimis lung pe aripa dreaptă, până la Nicola, şutul bun al acestuia, de la 20 de metri, trecând puţin pe lângă vinclul porţii apărate de Grecu. Patru minute mai târziu, tot Negoescu a purtat o acţiune excelentă pe stânga, a centrat în careu, mingea l-a lovit în mână pe Dănciulescu, centralul Ştefan Diaconu dictând penalty, însă lovitura de pedeapsă executată de Negoescu s-a dus peste transversala porţii gazdelor. În minutul 23, în urma unui contraatac, mingea a ajuns în preajma careului caransebeşean, Birăescu a ieşit ezitant, iar balonul a ajuns la Anghel, care, cu poarta goală în faţă, dar aflat în unghi, a şutat în plasa laterală. Peste un minut, acelaşi Anghel a centrat lung de pe aripa dreaptă, însă Ştefan a trimis slab, cu latul, de la 10 metri, iar Birăescu a prins fără probleme. Gazdele au mai avut o ocazie în minutul 38, când Caia, aflat pe dreapta, i-a pasat perfect lui Ispas, acesta a pătruns în careu, însă Birăescu a ieşit decis şi l-a blocat la punctul cu var.

Gugulanii au avut prima şansă de a înscrie şi în repriza a doua, în urma unei faze petrecute în minutul 50, când Cărăuşu a trimis perpendicular spre poarta adversă, Negoescu a sărit peste mingea care se îndrepta spre Nicola, aflat la 14 metri, însă portarul Grecu a fost mai rapid şi a respins balonul. În minutul 53 a fost rândul gazdelor să-şi treacă în cont o ocazie, apărută în urma unui corner executat de pe partea stângă de Ispas, mingea a circulat în careul caransebeşean ajungând din nou la decarul Şoimilor, care a şutat puternic, din unghi, la colţul scurt, însă balonul a trecut milimetric pe lângă vinclul porţii apărate de Birăescu. Două minute mai târziu, Caia a pătruns în careu pe partea stângă, însă a fost blocat de Birăescu, care a plonjat hotărât la picioarele sale. În minutul 65, Nedelcea a pătruns în careul gugulan şi a şutat de la 8 metri, însă Birăescu a fost pe fază şi a reţinut. Unicul gol al partidei s-a marcat în minutul 66, atunci când Negoescu a pătruns pe aripa stângă, l-a driblat pe Grecu, ieşit în întâmpinare, şi, de la 8 metri, a trimis balonul în poarta goală. Gazdele au rămas în inferioritate numerică în minutul 73, când Iacov a văzut direct cartonaşul roşu după ce l-a călcat, fără balon, pe Frenţ, care era căzut pe teren. Gugulanii puteau să-şi majoreze avantajul în cel de al doilea minut al prelungirilor, când Frenţ a centrat perfect de pe dreapta, însă Nicoară, care nu se aştepta ca mingea să ajungă la el, a ezitat s-o lovească cu capul de la doar 3 metri.

Şoimii Oţelu Roşu: E. Grecu, M. Goman, G. Dănciulescu, G. Hrudei, O. Dan, Al. Ştefan, G. Anghel (min. 83, S. Opruţ), F. Iacov, D. Ispas, D. Nedelcea, S. Caia; rezerve: C. Radu, B. Frenţescu, R. Stava, M. Constantin, Al. Bondoc. Antrenor, Constantin Marcu.

Viitorul Caransebeş: C. Birăescu, C. Govoşdeanu (60, A. Megheleş), F. Boieriu (67, C. Nicoară), Al. Nicola, M. Frenţ, C. Arnăut, L. Vătafu, G. Negrei, I. Drăgoi, R. Cărăuşu, C. Negoescu; rezerve: D. Socaci, A. Marco. Antrenor, Ion Bica.

A arbitrat la centru Ştefan Diaconu (Reşiţa), asistat la cele două linii de Claudiu Gogu (Reşiţa) şi Daniel Cocora (Bocşa).  Observatori: Cornel Corocan (Reşiţa) şi Valentin Vărzan (Oţelu Roşu).