Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Comisia de Competiţie a F.R. de Handbal a stabilit, recent, programul turului Ligii Naţionale masculine. H.C. Caraş-Severin va primi duminică, 11 septembrie a.c., vizita echipei C.S.M. Bucureşti, iar joi, 15 septembrie a.c., pe cea a formaţiei H.C. Odorhei.

După care urmează deplasarea la Dinamo Municipal Braşov (duminică, 18 septembrie a.c.) şi revenirea în Sala Polivalentă din Reşiţa, pentru confruntarea cu Universitatea Bucovina Suceava (duminică, 25 septembrie a.c.). În etapa a V-a (2 octombrie a.c.) se va juca la Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău, în următoarea (duminică, 9 octombrie a.c.) va veni Universitatea Politehnica Timişoara, pentru derby-ul Banatului, iar peste o săptămână este planificată confruntarea de la HCM Constanţa.

„Este un start greu de campionat, chiar dacă în primele două etape evoluăm acasă, ne-a precizat Dorinel Gurbină, directorul sportiv al clubului. Însă, nu neglijăm faptul că avem avantajul publicului, care sperăm să ne susţină pentru a debuta cât mai bine în ediţia 2011/2012 a Ligii Naţionale. Suntem convinşi că va fi alături de noi, în continuare, şi privim cu încredere noul campionat. Sperăm să prindem forma maximă pentru disputa de la Constanţa“.