Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Reșițenii mai au câteva zile până la primul meci oficial din 2018.

În faza a doua a Cupei României la futsal, Muncitorul Reșița va întâlni pe Fortius 2014 Buzău, formație care evoluează în acest moment în Liga a II-a. Partida va avea loc luni, 18 februarie și se va juca pe terenul echipei din Buzău. În momentul de față, Muncitorul se află pe locul 8 în clasament, cu 3 victorii obținute în 11 partide jucate. Șansele echipei reșițene de-a rămâne în prima ligă sunt destul de mari, deoarece Spicom Sfântu Gheorghe nu a acumulat puncte, iar Târgu Mureș are -2 puncte. Pentru ultima parte a campionatului, Reșița mai are de disputat meciuri cu Imperial Wet Miercurea Ciuc, CS United Galați, Dunărea Călărași și Politehnica Iași.

„De puțin timp am încheiat antrenamentele fizice și acum ne vom axa mai mult pe antrenamentele cu mingea și pe îmbunătățirea relațiilor de joc între jucători. Primul meci oficial din acest an pentru noi va fi cel din Cupa României și sper eu că ne vom califica. Chiar dacă această calificare se joacă într-un singur meci la Buzău, noi avem încredere că suntem mai buni decât adversara noastră. Recent, ne-am înțeles cu Alexandru Ungureanu, care va fi portarul care-i va face concurență lui Roland Jivan. Totodată, eu împreună cu ceilalți jucători am decis să-i acordăm banderola de căpitan al echipei lui Roland Jivan, pentru contribuția pe care a adus-o la obținerea rezultatelor pozitive din campionat și nu numai. Cu acești jucători vom începe meciurile oficiale și nu cred ca o să mai vină cineva în această perioadă”, a declarat Casian Doană, antrenorul-jucător al echipei Muncitorul Reșița.

Liga I se va relua pe data de 25 februarie, când Muncitorul va întâlni pe teren propriu echipa Imperial Wet Miercurea Ciuc. Lotul Muncitorului din meciurile oficiale va fi format din: Roland Jivan, Alexandru Ungureanu, Robert Păvan, Dorel Zamfir, Nicolae Budai, Casian Doană, Cristian Popa, Darius Guduleasa, Casian Sporea, Alexandru Ciucur, Alexandru Chelu, Alexandru Avramovici, Marius Carabin și Laurențiu Boț.