Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Reșițenii au învins pe CSMS Iași, cu 8-2, într-o restanță din etapa a XVI-a a Ligii I de futsal. Această victorie meritată a reșițenilor vine după două înfrângeri, una în Cupa României cu Târgu Mureș și cealaltă cu Odorheiu Secuiesc în campionat pe teren propriu.

Prima repriză a fost una echilibrată cu ocazii înca din primele minute la ambele porți. Oaspeții au început în forță, ei reușind să deschidă scorul înca din minutul 2 al meciului, dar bucuria lor a durat doar câteva secunde deoarece, în același minut, Casian Doană a restabilit egalitatea pe tabelă. A urmat o demonstrație de forță a reșițenilor, ei marcând nu mai puțin de trei goluri într-un minut, două prin Casian Doană și unul prin sărbătoritul zilei, Iulian Mitru. Până la pauză oaspeții au marcat încă o dată în penultimul minut al primei reprize.

În repriza secundă, ieșenii au intrat foarte motivați de la vestiare, au dominat începutul acestei reprize având câteva ocazii clare de gol, dar cei care au marcat au fost tot reșițenii, prin Laurențiu Breșneni în minutul 33 și Edgar Collar Alves în minutul 37. Scorul final a fost stabilit de Flavius Fedor, acesta înscriind două goluri foarte frumoase în minutele 38 și 39 ale meciului.

O victorie fără dubii pentru echipa noastră, dar totuși scorul este mult prea mare față de realitatea din teren. A fost un început de primă repriză la discreția noastră, din păcate am pierdut inițiativa pe finalul primei reprize, se vede că am jucat în ultimele două săptămâni cinci jocuri, este foarte mult pentru noi, deoarece nu avem un lot foarte numeros. Una peste alta, a fost o victorie meritată a echipei noastre, sperăm să continuăm parcursul bun și să atragem câți mai mulți suporteri la sală. Vreau să mulțumesc înca o dată galeriei noastre care ne însoțește și la meciurile de acasă și la cele din deplasare, sperăm ca în perioada următoare să-i facem fericiți”, a declarat Viorel Lolea.

Muncitorul Reșița: Cristian Copocean, Florin Bârcean, Laurențiu Breșneni, Casian Doană, Edgar Collar Alves, Alexandru Sturzu, Iulian Mitru, Lucian Stoica, Adrian Neagu, Flavius Fedor, Marius Călin, Ovidiu Crina, Denis Mihuțescu. Andrenori: Viorel Lolea și Ion Roman. Delegat: Antonie Burtea. Medic: Ioan Șerbescu.