Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Muncitorul Reșița – FK Odorheiu Secuiesc 4-5 (2-2), în etapa a XVII-a a Ligii I de fotbal în sală.

Echipa de fotbal în sală Muncitorul Reșița a pierdut primele puncte pe teren propriu în acest an. Într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, Muncitorul a pierdut în fața echipei Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, cu scorul de 4-5 (2-2). Cei care au deschis scorul au fost oaspeții, în minutul 11, prin Manya, dar la scurt timp au marcat în propria poartă, pentru a trece din nou în avantaj în minutul 16, prin golul marcat de Mihaly.

La vestiare s-a intrat cu scor egal, 2-2, după reușita lui Vali Ilaș din minutul 19. Nu au trecut decât trei minute de la reluarea jocului și Casian Doană și-a adus echipa pentru prima oară la conducere în acest meci. Autorul golului prin care oaspeții au deschis scorul, Manya a mai punctat de două ori, în minutele 27 și 29, iar FK Odorheiu Secuiesc era din nou la conducere pe tabela de marcaj (3-4).

Vali Ilaș readuce speranțele în tabăra reșițeană, cu reușita sa din minutul 33, ducând meciul spre un final pe muchie de cuțit, în care ambele echipe căutau lovitura decisivă. Dar, la 4-4, cei care au marcat și până la urmă au câștigat, au fost tot oaspeții, iar Szecsi a stabilit scorul final în minutul 36: 5-4 pentru Odorheiu Secuiesc. Astfel, Muncitorul a cedat primele puncte pe propriul teren în acest an, după ce câștigase cu 8-7 în fața Dunării Călărași și obținuse o remiză, 5-5, pe terenul echipei CSMS Iași.

Din păcate nu am reușit să gestionăm finalul de meci și am pierdut trei puncte, spune antrenorul Viorel Lolea. Mulțumim galeriei și celorlalți spectatori care au fost alături de noi și la această partidă, așa cum au fost de fiecare dată în campionat.“ Muncitorul Reșița în meciul cu FK Odorheiu Secuiesc: Giurcanu, Ilaș, Bârcean, Doană, Costescu, Rarinca, Mitru, Matei, Crăguia, Sturzu, Breșneni, Moldovan, R. Dumitru. Pentru Muncitorul Reșița urmează meciul din faza a doua a Cupei României, programat sâmbătă, 14 februarie, de la ora 17, în deplasare la Progresul Focșani.