Caraş-Severin, Romania

BOCȘA – O altfel de politică nu se poate face exclusiv cu oameni noi. Dar cu oameni integri, da. Cei cu sete de schimbare au obligația morală să îi sprijine cu experiența lor pe noii veniți și să îi invețe care sunt pașii de urmat pentru o viață politică fără reproș.

Un astfel de om cred că este Marian-Florentin Bocșan, un economist și om de afaceri cu 16 ani de vechime în politică. Uimitor, pentru un tânăr de numai 34 de ani. Știu despre Marian că are multă vervă, că este deschis la nou și nu în ultimul rând, că are multă sete de cunoaștere. Calități care, pe lângă atributele morale și spirituale, cred că îl îndreptățesc nu doar să candideze, dar și să câștige. Nu postul, ci demnitatea de primar.

Când te uiți la Cv-ul său, te gândești că a făcut multe pentru o viață de om. Doar că Marian are doar 34 de ani. Deci posedă atât timpul, cât și energia să se dedice unei astfel de provocări. Și cum nimic nu e întâmplător în această lume, Marian-Florentin Bocșan candidează la primăria Bocșa, din Caraș Severin. Îți mulțumesc că ai venit alături de un partid care pune pe primul plan valorile umane, valorile legate de dreptate socială.

Îți mulțumesc pentru încrederea și curajul de a face pasul pentru o altfel de politică în România. Schimbarea adevărată începe acum!

Mircea Geoană

Preşedinte P.S.RO