Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Moș Crăciun a venit cu tolba plină de cadouri pentru sportivii secției de karate a Clubului Sportiv Municipal Școlar Reșița. Părinții au transmis un mesaj conducerii clubului din Valea Domanului.
Sportivii pregătiți de sensei Zoltan Lipan au fost felicitați de conducerea CSM Școlar, de Primăria și Consiliul Local Reșița, pentru rezultatele obținute în anul 2017. Nicu Belcea, reprezentantul CSM Școlar Reșița, împreună cu antrenorul Zoltan Lipan și cu Viorel Enășel, au oferit cadouri sportivilor și i-au îndemnat să facă sport pe mai departe.

„Sportivii, dar și parintii l-au asigurat pe reprezentantul CSM Școlar de rezultate bune, chiar mai bune, cerând și un sprijin minimal pentru anul ce vine. Părinții au mai ridicat o mică problemă: Avem și noi sportivi de top! Ar trebui să se țină cont că acești sportivi au adus medalii naționale și medalii europene, avem opt copii componenți ai lotului național WUKF, tot CSM Școlar scrie pe ei, credem că merită să fie sprijiniți. Suntem motivați să muncim și mai mult anul viitor, reprezentam clubul, Reșița, județul, dar și țara cu mândrie”, a declarat antrenorul Zoltan Lipan.