Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Adus de tandemul Lolea-Benga în vară pentru a contribui la promovarea în Liga a II-a, mijlocașul Wanderson Francisco Miranda și-a reziliat contractul cu CSM Școlar Reșița și din acest moment este liber să-și caute echipă.

Fostul jucător al Coronei Brașov și Dinamo București a jucat destul de puțin în cele patru luni petrecute la Reșița, fiind mai mult accidentat. Ultima partidă pe care a jucat-o în Valea Domanului a fost împotriva echipei FC Avrig, meci încheiat cu scorul de 0-0. Leo Doană nu s-a mai bazat pe serviciile lui Miranda, astfel că cele două părți au convenit o despărțire amiabilă

„Vreau să vă mulțumesc pentru aceste patru luni petrecute la acest club. Respect foarte mult această echipă, respect foarte mult acești fani fantastici. CSM Reșița va rămâne în inima mea, iar din acest moment sunt jucător liber de contract. Mulțumesc încă o dată pentru afecțiunea de care ați dat dovadă față de mine”, a spus Miranda într-o postare pe o rețea de socializare.

Nu este exclus ca, în perioada următoare, Reșița să mai renunțe și la alți jucători aduși în vară cu surle și trâmbițe, care nu au confirmat însă pe teren.