Caraş-Severin, Romania

BĂILE HERCULANE – Demnitarul a sosit în judeţ şi are o serie de întâlniri joi, 4 mai 2017, cu autorităţi şi diverşi agenţi economici

Mircea Dobre, ministrul Turismului, a sosit miercuri seara în staţiunea de pe Cerna, scopul vizitei în Caraş-Severin vizand problemele cu care se confruntă turismul cărăşean. Joi, la ora 9, Dobre se va întâlni cu preşedintele Consiliului Judeţean, Silviu Hurduzeu, şi cu primarul staţiunii, Cristian Miclău. La întâlnire vor fi prezenţi şi deputaţii Ion Mocioalcă şi Ion Tabugan. Apoi, va avea loc o întâlnire cu actorii economici, proprietari de hoteluri şi pensiuni, din Băile Herculane, în cadrul căreia aceştia vor putea vorbi despre principalele neajunsuri, după care ministrul va vizita staţiunea. După amiază, Mircea Dobre va vizita şi staţiunile Semenic, Crivaia şi Trei Ape. Se pare că demnitarul va purta o discuţie şi cu primarul Reşiţei, Nelu Popa.

Să sperăm că în pelerinajul din judeţ, ministrul Turismului va identifica principalele probleme şi măcar într-o mică măsură va da o şansă staţiunilor cărăşene, turismului în general. Poate că reprezentanţii autorităţilor locale îi vor convinge pe Mircea Dobre că una dintre şansele imense de dezvoltare a Caraş-Severinului este turismul.