Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Campionatul Județean de Minifotbal Caraș-Severin este bucuria de fiecare duminică a iubitorilor sportului din municipiul de pe Bârzava.

Gazda este baza sportivă Munti Sport din Parcul Siderurgistului din Reșița, o bază sportivă renovată la începutul acestui an și care găzduiește meciurile din competiția organizată de Asociația Județeană de Minifotbal Caraș-Severin, manageriată de Dorin Voina. Actualul sezon se desfășoară cu zece echipe, două dintre cele care au luat startul în toamnă retrăgându-se din competiție, Sport Star Anina și Milan. Etapa a doua a returului a însemnat și derby-ul campionatului, între cele mai complete echipe, primele două clasate, Roxamy și Camera de Comerț, în componență cu foști fotbaliști chiar de prima ligă, dar și practicanți ai fotbalului de sală. 2-2 s-a încheiat acest derby desfășurat într-o atmosferă de mare meci, cu ambiție specifică unor astfel de întâlniri.

Au punctat pentru Roxamy: Urlică (min. 13) și Ilaș (min. 30), iar pentru Camera de Comerț, Lăzăroiu (min. 8) și Anton (min. 28). Au jucat la Camera de Comerț: Constantin Balaci, Adrian Anton, Adrian Lăzăroiu, Mircea Keller, Tom Huruială, Aurelian Curală, Natanael Pungilă, Florin Bârcean, Petre Vernicu, Ciprian Ionescu, Cristi Copocean, Claudiu Osain. Lotul echipei Roxamy: Răzvan Marcu, Claudiu Buteică, Valentin Ilaș, Nicolae Stanciu, Alexandru Urlică, Ionuț Matei, Marius Mozici, Silviu Izvernar, Sorin Suciu, Ciprian Gherasim, Alexandru Crăciunescu, Laszlo Vaștag, Oliviu Stroescu, Lucian Dobre, Leontin Doană.

Partida a fost arbitrată de Gheorghe Balaj și Adrian Enășescu, iar observator a fost Cornel Corocan. „A fost un rezultat echitabil, dar probabil după numărul ocaziilor cred că am fi meritat victoria, a spus antrenorul echipei Roxamy, fostul portar al Milanului din Banat, Gheorghe Popa. Sunt mulțumit de atitudinea băieților și cred că la capitolul determinare și ambiție am câștigat enorm în acest meci.”

Celelalte rezultate: Humanitas Pro Deo – Steaua Reșița 4-6, FC Fârliug – FC Lescovița 4-0, AS Muncitorul – Yam Yam 3-4, Dedeman – Drink Team 1-7. În clasament conduce Roxamy, cu 35 de puncte, urmată de Camera de Comerț, cu 34 de puncte. Competiția continuă duminică, 13 aprilie, de la ora 10.