Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – În etapa a XXI-a a Ligii a III-a de fotbal, Minerul Mătăsari – FC Caransebeş 2-0 (0-0). Meciul a început într-o notă de tatonare, căldura şi terenul tare punându-şi amprenta pe evoluţia ambelor combatante. Singura fază de poartă a aparţinut gugulanilor, în minutul 15, când portarul Pârjol a respins şutul bun expediat de Balmău. În rest, până la pauză, gazdele au aruncat mingile în careul caransebeşean, însă apărarea oaspeţilor nu a avut niciun fel de probleme în a le respinge.

Repriza secundă a început în aceeaşi notă, primele ocazii apărând abia în minutul 60. Totul părea să se îndrepte spre un rezultat de egalitate, care ar fi mulţumit ambele echipe. Dar, spre ghinionul oaspeţilor şi bucuria gazdelor, au venit cele două faze din finalul partidei ce au răsturnat situaţia înregistrată pe tabela de marcaj.

Astfel, în minutul 86, Mohora a beneficiat de o pasă de 60 de metri, a speculat ezitarea fundaşilor gugulani Matei şi Firan şi, de la 16 metri, l-a învins pe Cioloca printr-un un şut în stânga porţii gugulane. După doar două minute, apărarea caransebeşeană a greşit din nou, Dinu a preluat o minge strecurată printre fundaşii de pe partea dreaptă şi cei centrali şi, cu un şut la colţul lung, a stabilit scorul final.

FC Caransebeş: Cioloca, Albeţ, Firan, Matei, Doman, Mariţescu, Dragu, Suru (89, Vătafu), Văcărescu, Balmău (78, Morar), şandru; rezerve: Doran, Simescu, Dodoacă. Antrenor, Alin Paleacu.

În etapa viitoare, programată vineri, 3 mai, FC Caransebeş va întâlni pe Stadionul CFR, de la ora 18, pe FCM Reşiţa.