Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA. Echipa de juniori născuți în anul 2011 din cadrul CSM Școlar Reșița a obținut locul I la Cupa „Straja Fotbal”. Turneul, care a avut loc în perioada 24-26 august și s-a desfășurat pe stadionul din Lupeni, a reunit la start opt echipe împărțite în două serii. În grupa în care a evoluat CSM Reșița 2011 au participat formațiile: Sport Kids Drobeta, Școala de fotbal Damian Militaru și Eftimie Murgu.

Rezultatele turneului au fost: CSM Reșița – Sport Kids Drobeta scor final 3-0, CSM Reșița – Școala de fotbal Damian Militaru scor final 6-0 și CSM Reșița – Eftimie Murgu scor final 1-0. În semifinale, micii rosso-neri au trecut cu scorul de 3-0 de echipa Sorii Lupeni, iar finala au câștigat-o cu scorul de 3-2 după loviturile de departajare. Cel mai bun portar al turneului a fost desemnat Răzvan Stârcu de la CSM Reșița, după ce a încheiat turneul fără gol primit în timpul regulamentar de joc. De asemenea, cea mai frumoasă galerie a competiției a fost cea alcătuită din părinții micilor fotbaliști din Valea Domanului.

CSM Reșița 2011: Ayan Herelescu, David Gheorghescu, David Popovici, Yanis Măciucă, Cristian Mezeniuc, Alexandru Țibrea, Dario Jorz, Luca Apostol, Răzvan Stârcu și Patrick Diaconescu.

„După părerea mea, a fost un turneu puternic și foarte reușit. Gazdele au fost foarte ospitaliere, iar competiția s-a desfășurat în condiții foarte bune. Copiii au avut o evoluție extraordinară pe tot parcursul turneului și pot spune că au meritat din plin să câștige acest trofeu. Un lucru pe care l-aș dori să-l evidențiez este faptul că am încheiat competiția fără gol primit, cu excepția loviturilor de departajare din finală. Aș dori să le mulțumesc părinților, lui Viorel Lolea, conducerii CSM Școlar Reșița, pentru susținerea pe care ne-au acordat-o la acest turneu”, a declarat Dan Boltașiu, antrenorul grupei 2011 din cadrul CSM Reșița. De asemenea, Boltașiu a obținut săptămâna trecută un al loc I cu grupa copiilor născuți în anul 2006 la ediția a II-a a „Cupei de vară Ladislau Brosovszky” la fotbal. Selecția de copii și juniori continua în Valea Domanului. Grupa de 2011, pregătită de Dan Boltașiu, așteaptă cu nerăbdare la stadion copiii pasionați de fotbal.

gr2009

Rezultate bune a înregistrat și grupa de 2009, coordonată de Cosmin Buda, care a obținut la turneul de la Straja locul al III-lea, dar și premiul pentru cel mai bun portar, pentru Bogdan Avram.