Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Sâmbătă, 16 mai, echipa reșițeană va juca în deplasare la Satu Mare.

După ce au fost lămurite definitiv lucrurile în privința echipei promovate din Liga a II-a de fotbal, Seria a II-a, aceea fiind ACS Poli Timișoara, fotbaliștilor de la Metalul Reșița, atâția câți au mai rămas în Valea Domanului, nu le rămâne altceva de făcut decât să… joace. Apăsați de probleme financiare și totodată resemnați după ce au pierdut toate șansele de accedere în prima ligă (oare s-a dorit cu adevărat promovarea?), elevii lui Daniel Oprița, Cristian Apostol și Vali Boșca dispută ultimele meciuri din play-off-ul actualului sezon competițional.

Pentru Metalul Reșița urmează, la sfârșitul acestei săptămâni, o deplasare la Satu Mare, pentru întâlnirea cu incomoda Olimpia, care nu de puține ori le-a pus probleme reșițenilor. Va fi a patra întâlnire din acest sezon dintre cele două formații, după cele două din sezonul regulat și cea din turul play-off-ului.

„Este un meci pe care vrem să-l câștigăm. Nici ei nu mai au pentru ce să tragă, noi am avea doar pentru locul al doilea. Personal aș vrea să câștigăm meciul de la Satu Mare. Nu suntem un lot numeros, dar ăștia care suntem sper să facem un meci bun și să câștigăm. Sper să încheiem acest sezon competițional, au fost unii băieți care mi-au cerut să-i las să plece acasă, că nu vor să mai vină. Le-am spus să facă ce cred ei de cuviință, îi înțeleg foarte bine. Cei care au rămas, le-am spus că dacă tot au rămas să mergem să jucăm, să nu ne facem de râs. Cam asta e. Eu zic că vom termina campionatul“, a declarat Daniel Oprița înaintea plecării la Satu Mare.

Partida Olimpia Satu Mare – Metalul Reșița va fi sâmbătă, 16 mai, de la ora 11. Metalul Reșița va sta în etapa următoare, când ar fi trebuit să joace cu FC Olt, echipă retrasă între timp din competiție, urmând ca partida să fie omologată la masa verde, cu 3-0 în favoarea rossonerilor. Vor urma meciurile din 30 mai, acasă cu Unirea Tărlungeni și din 6 iunie, în deplasare la CS Mioveni.