Caraş-Severin, Romania

TIMIŞOARA – Echipa din Valea Domanului a susţinut un joc de verificare în deplasare la ACS Poli Timişoara, fiind învinsă cu 5-2.

Partida dintre ACS Poli Timişoara şi Metalul Reşiţa s-a disputat sâmbătă, 23 august a.c., pe arena Colterm din municipiul de pe Bega. Antrenorii celor două formaţii, Dan Alexa de la ACS Poli şi Daniel Opriţa de la Metalul Reşiţa, au hotărât de comun acord ca după cele 90 de minute să mai aibă loc o repriză de 30 de minute, astfel încât să poată fi rulate loturile ambelor echipe bănăţene. ACS Poli a deschis scorul în minutul 15, prin Cânu, iar la pauză timişorenii au intrat cu avantaj minim.

Chiar dacă atacantul Claudiu Ionescu a restabilit egalitatea în minutul 50, până la finalul reprizei secunde ACS Poli a mai marcat de trei ori. Practic, în interval de şase minute, poarta Metalului a fost perforată de trei ori. Mai întâi, în minutul 72, Andrei Vaştag a înscris în propria poartă, apoi Szekely (în minutul 75) şi Boldea (în minutul 77) au dus scorul la 4-1 pentru ACS Poli Timişoara.

În repriza suplimentară de 30 de minute, ambele formaţii au marcat câte un gol, pentru timişoreni a punctat Popovici (min. 101), iar reuşita echipei reşiţene a fost semnată de noul venit, Manole, în minutul 106. Pentru Metalul Reşiţa a fost, poate, cel mai tare amical al acestei veri, în perioada precompetiţională, după ce a întâlnit adversari din ligile a III-a şi a IV-a, iar în stagiul din Serbia doar o divizionară secundă din ţara vecină, celelalte fiind din ligi inferioare. Antrenorul Daniel Opriţa mai are mai puţin de o săptămână să pună la punct detaliile debutului în noul sezon al Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a.

Metalul Reşiţa va începe sezonul 2014-2015 în deplasare la Fortuna Poiana Câmpina, sâmbătă, 30 august a.c.