Caraş-Severin, Romania

TIMIŞOARA – În etapa a cincea a play-off-ului Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, Metalul Reşiţa a fost învinsă de ACS Poli Timişoara cu scorul de 2-1. Partida s-a disputat pe stadionul „Dan Păltinişanu“, pe o vreme urâtă, care nu a adus mulţi spectatori, însă a fost prezent un mic grup de suporteri veniţi de la Reşiţa.

Forţat de împrejurări, antrenorul Daniel Opriţa a făcut deplasarea cu mai mulţi juniori în lot, iar pe banca de rezerve a stat în calitate de jucător şi „secundul“ Cristian Apostol. După ce ACS Poli a condus cu 2-0, Metalul a reuşit golul de onoare prin Vişan Creţu, în minutul 74.

„Sunt supărat din cauza acestui rezultat. Au contat jucătorii valoroşi care au făcut diferenţa. Am avut situatii, nu ne-am concentrat destul în faţa porţii, cu Timişoara trebuie să scoţi maximum dacă ai două-trei situaţii. Asta e. Felicit echipa Timişoarei pentru viitoarea promovare. E destul de greu să îi mai încurce cineva. Puteam să scoatem mult mai mult. Un egal era meritat chiar dacă au avut ocaziile acelea, la final au tras de timp. Meritam poate chiar să câştigăm, ne-au prins pe contraatac, era normal la 2-0, am venit să joc aici, nu am stat să mă apăr. Dacă era să mai avem o şansă trebuia să câştigăm“, a declarat Daniel Opriţa.

Metalul Reşiţa: Zimmermann – R. Cristian, I. Popescu (min. 38, Hlinca), Tătaru, Aniţoiu – V. Creţu, Enescu – I. Szabo, Feher, Manole (min. 54, B. Szijj) – Buhăescu.