Caraş-Severin, Romania

RÂMNICU VÂLCEA – În etapa a VII-a-a a Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, CSM Rm. Vâlcea – Metalul Reşiţa 3-1 (1-0).

Gazdele au deschis scorul în finalul primei reprize, prin Cataramă, care a executat perfect o lovitură liberă din afara careului, mingea a ocolit zidul şi a intrat în poarta lui Pascal. Nici bine nu a început repriza secundă şi la primul atac CSM Râmnicu Vâlcea şi-a mărit avantajul, Iancu înscriind în minutul 46 pentru 2-0. Iar în minutul 57, Cataramă a centrat de pe dreapta şi Negruţ a reluat cu capul, din careul mic, pentru 3-0. Formaţia reşiţeană a redus din diferenţă în minutul 86, prin Istvan Szabo, care a fructificat centrarea de pe stânga, venită de la Vătăjelu. După această înfrângere, echipa reşiţeană a coborât de pe podium, pe care se instalase după victoria din etapa precedentă pe teren propriu, 2-1 cu FC Bihor Oradea. Revenirea echipei patronate de Cătălin Rufă în oraşul pentru care a evoluat sezonul trecut sub denumirea de CSM Râmnicu Vâlcea nu a fost de bun augur pentru elevii lui Marian Pană.

„A fost o victorie meritată pentru Vâlcea, noi în prima repriză am controlat jocul. CSM Râmnicu Vâlcea nu a avut ocazia să fie periculoasă şi a abuzat de mingi lungi, nici noi nu am îndrăznit multe în atac. Am intrat cu handicap nemeritat la pauză, când iei goluri la ultima fază din prima parte şi la prima din partea secundă, jocul se cam termină. Vâlcea a prins curaj şi a jucat pe calităţile ei, pe viteză şi contraatac, am dat şi noi un gol să spălăm ruşinea. În prima repriză a fost în regulă, în primul sfert de oră din partea secundă a fost dezastru, avem momente când nu suntem concentraţi. Sunt două echipe bune de Liga a II-a, consider că ambele vor ajunge în play-off. La noi totul este în regulă, suntem cu banii la zi, avem condiţii bune, eu sunt foarte mulţumit de ce am găsit la Reşiţa”, a spus antrenorul formaţiei Metalul Reşiţa, Marian Pană.

Metalul Reşiţa: Pascal, Tomozei, Vătăjelu, Oară (min. 52, Enciu), Potopea, Vaştag, Danci (min. 56, Neagoe), Szabo, Oct. Vasile – Staicu, Apostol (min. 81, I. Popescu). Antrenor: Marian Pană.