Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Rosso-nerii au acumulat un singur punct în 2016.

După ce au scos primul lor punct în acest an, în acel 1-1 cu Unirea Tărlungeni, rosso-nerii au plecat cu optimism la Cluj-Napoca, pentru jocul cu Universitatea. Din păcate pentru ei, elevii antrenorului Carol Gurgu s-au întors învinși de sub Feleac, 0-2 în disputa cu Universitatea Cluj-Napoca, din etapa a a IV-a a play-out-ului Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a. Astfel, înaintea meciului de pe teren propriu cu Olimpia Satu Mare, Metalul Reșița rămâne cu un singur punct strâns în 2016, staționând pe ultimul loc, cu -10 puncte.

“La Cluj am pierdut un meci pe care, cred eu, am fi putut să-l controlăm. Pentru că dacă nu erau cele două greșeli, ale lui Pitulice și ale lui Makinde, cred că altul era deznodământul jocului. Am jucat pe un stadion frumos (Cluj Arena – n.r.), băieții chiar s-au simțit bine. Din păcate am pierdut acel meci cu 2-0. Încercăm în această săptămână să ne punem la punct și să facem un joc bun cu Olimpia, chiar dacă vine o echipă bine cotată. Probabil că Olimpia Satu Mare nu merita să fie în zona asta, de play-out. Dar noi o să ne jucăm cartea până la capăt și o să încercăm să facem un joc cât mai bun. Să eliminăm din greșelile pe care le-am făcut și să jucăm cât mai bine. Momentan, încercăm să recuperăm câțiva băieți, după accidentările suferite la Cluj, sper ca până la ora jocului să fie în regulă și să intrăm cu jucătorii cei mai valizi, la joc”, a spus antrenorul echipei Metalul Reșița, Carol Gurgu.

Partida Metalul ReșițaOlimpia Satu Mare, din etapa a V-a a play-out-ului seriei vestice, va fi sâmbătă, 7 mai, de la ora 11, pe Stadionul “Mircea Chivu” din Valea Domanului.