Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Aflată în cantonament pe plan local, la stadionul „Mircea Chivu“ din Valea Domanului, echipa de fotbal de ligă secundă Metalul Reșița va susține în această săptămână un nou joc de verificare.

Elevii lui Marian Pană și Carol Gurgu vor întâlni vineri, 14 august, de la ora 11, în Valea Domanului, pe Voința Lupac, câștigătoarea Ligii a IV-a Caraș-Severin. Alte două jocuri amicale ar urma să se dispute săptămâna viitoare: miercuri, 19 august, de la ora 11, rosso-nerii vor primi acasă replica formaţiei ASU Poli Timişoara, iar sâmbătă, 22 august, Metalul Reşiţa va juca probabil în deplasare la UTA.

Sezonul 2015-2016 al Ligii a II-a de fotbal va debuta pe 29 august. Metalul Reșița este înscrisă în Seria a II-a a ligii secunde, alături de alte 13 formații, printre care se numără și FC Caransebeș. Principala problemă cu care se confruntă antrenorul Marian Pană este subțirimea lotului, doar 17 jucători fiind prezenți la antrenamente. În ultimele zile n-au mai apărut fotbalişti noi în lotul echipei, iar cei doi belgieni şi doi francezi, sosiți în probe și testați la amicalul cu Vulturii Lugoj, n-au dat randamentul scontat.