Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Atleții din cele două municipii ale județului s-au remarcat la Campionatul Național pentru juniori III, competiție desfășurată pe 15-16 iulie, la București.

Una dintre probele mult-așteptate a fost cea de 100 m garduri a junioarelor III, unde au concurat două sportive din Reșița, ambele reușind să urce pe podium. Daria Grigoroiu, de la CSU-CSS Reșița, sportivă antrenată de Ștefan Nagy, a devenit campioană națională, cu timpul de 14.54 secunde, în timp ce Silvia Popa (CSS Reșița), atletă antrenată de Octavian Bârsanu, a intrat în posesia medaliei de bronz, cu un rezultat de 15.97 secunde. Ambele atlete sunt născute în anul 2003. Merită menționat și rezultatul lui Cristian Burcea (CSU Reșița), locul 4 la 110 m garduri și locul 6 la 100 m plat. De asemenea, ștafeta feminină de 4×100 m s-a clasat pe locul 4, în următoarea componență: Silvia Popa, Dania Belcea, Andreea Suhai, Daria Grigoroiu.

tamasila

În cea de-a treia reuniune a competiției, duminică, 16 iulie, Yasmina Tămășilă (CSS Caransebeș) a devenit campioană națională în proba de 3.000 m, eleva antrenorului Marian Enache trecând linia de sosire cu timpul de 10 minute, 32 de secunde și 33 de sutimi.