Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa de futsal, Muncitorul Reșița, ar fi trebuit să joace luni, 23 octombrie, pe teren propriu, împotriva formației CS United Galați, dar partida a fost amânată datorită problemelor de lot ale reșițenilor.

Muncitorul are un lot nu foarte numeros, iar problemele medicale i-au făcut pe conducători să ceară la Federația Română de Fotbal amânarea acestui joc. Muncitorul se află în momentul de față pe locul șapte în campionat, cu șase puncte obținute după primele șase etape. Pe lângă problemele de lot, Muncitorul se află și într-o situație financiare foarte gravă, fapt ce ar putea duce la desființarea echipei în viitorul apropiat.

„Avem un lot foarte subțire și avem câțiva jucători accidentați. Practic, nu avem cu cine să jucăm cu United Galați și de aceea am cerut la federație amânarea meciului. Sper ca până la partida cu Dunărea Călărași să-și revină jucătorii cu probleme medicale, pentru că, în acest moment, nu sunt sigur că vom face deplasarea”, a declarat Antonie Burtea, președintele Muncitorului Reșița.

Următorul meci pe care îl are de disputat Muncitorul, va fi pe data de 31 octombrie la Călărași împotriva echipei locale.