Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va disputa sâmbătă, 11 martie, de la ora 15, pe stadionul „Mircea Chivu”, partida decisivă cu formația Național Sebiș. În acest moment, reșițenii se află pe locul al treilea, cu 25 de puncte acumulate, în timp ce Sebișul ocupă prima poziție, cu 30 de puncte obținute după primele 14 jocuri. În cazul unei victorii sâmbătă, Școlarul s-ar apropia la doar două puncte și ar avea în continuare șanse reale la promovare.

„Meciul cu Sebișul va fi unul foarte greu, la fel ca și toate celelalte, iar după bine se știe, obiectivul nostru de la începutul campionatului n-a fost promovarea, ci ocuparea unuia dintre primele 6 locuri din clasament. Eu sunt mândru și îmi felicit jucătorii că am ajuns pe primele locuri, iar dacă se va ivi ocazia să ne luptăm la promovare, nu ne vom da la o parte. Ne așteaptă un meci foarte greu și trebuie să-l câștigăm neapărat pentru a rămânem în fruntea clasamentului cu șanse la promovare. După părerea mea, în turul campionatului am avut rezultate foarte bune, am fost o perioadă și pe locul I și ne dorim să revenim cât mai repede pe primul loc. Consider că ne-ar mai fi trebuit un fundaș central, Robert Covăsală este accidentat și avem în acest moment doar trei fundași centrali apți de joc. În rest, din punctul meu de vedere, am transferat jucători de valoare pentru nivelul Ligii a III-a și sperăm că vor confirma în acest retur de campionat. De exemplu, Souleymane Keita a jucat la nivelul primei divizii, iar Vlad Opriș a fost în lotul echipei Juventus București, care în acest moment se află pe locul I în Liga a II-a. În acestă perioadă, am beneficiat de condiții de pregătire foarte bune, infrastructura s-a schimbat în bine, iar jucătorii au primit vitaminizarea corespunzătoare. Sperăm ca acest lucru să se vadă în jocul de sămbătă și să câștigăm partida”, a declarat antrenorul Leontin Doană.

„După părerea mea, meciul cu Pandurii II a fost un accident și sperăm să nu se mai repete. Trebuie să câștigăm neapărat meciul cu Sebișul și așteptăm câți mai mulți suporteri alături de noi. Nu a fost promovarea un obiectiv pentru noi, dar suntem pe primele poziții și acest lucru ne obligă să ne luptăm pentru primul loc. Vom încerca să câștigăm fiecare meci în parte, iar la final vom vedea pe ce loc vom fi”, a spus fotbalistul Vlad Opriș.

Souleymane Keita, unul dintre cei mai valoriși jucători din lotul echipei reșițene, a declarat: „În prima etapă nu am realizat un joc atât de bun, dar meciul de sâmbătă e cel mai important și vom încerca să obținem un rezultat foarte bun. Mă simt foarte bine la Reșița, avem un grup unit și sperăm că ne vom îndeplini obiectivul”.