Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa de fotbal Metalul Reșița a remizat pe propriul teren, 0-0, cu ASA Târgu Mureș, în play-off-ul Ligii a II-a, Seria a II-a.

„În primul rând vreau să-i felicit pe băieți, la modul cel mai sincer, a declarat antrenorul echipei Metalul Reșița, Marian Panã. Pentru cã, din punctul meu de vedere, au fãcut tot ce-a depins de ei ca sã câștigãm. Am reușit sã împingem jocul mult spre poarta adversarului, începând cu repriza a doua. Sigur, n-a intrat mingea în poartã, a ținut și de concentrarea noastrã, de inspirația noastrã. N-am reușit sã marcãm din douã-trei situații extrem de mari. Chiar dacã s-a terminat 0-0, am vãzut cã echipa poate. Și zic cã meritam sã câștigãm. Dar, noi trebuie sã ne concentrãm în continuare pe ceea ce avem de fãcut. Cred cã putem sã obținem maximum din urmãtoarele douã meciuri, douã victorii acasã cu FC Olt și în deplasare la Vâlcea. Eu am mare încredere în aceastã echipã și ne vom pregãti în consecințã ca sã ne jucãm șansa pânã la capãt și sunt convins cã într-un final, Dumnezeu își va întoarce fața cãtre noi și dramul acela de noroc de care avem nevoie sã vinã în momentul potrivit. Am dominat categoric în repriza a doua și asta spune multe. dar trebuie sã și marcãm, deoarece la fotbal diferența o face pânã la urmã golul. Am vorbit cu Istvan Szabo, era și el afectat de ratãrile din repriza a doua. E conștient și el cã a avutr douã ocazii uriașe. Dar nu tãiem capul nimãnui. Din contrã, am vãzut cã toatã lumea este alãturi de echipã și avem motive sã fim optimiști.”

„Este un punct foarte greu obținut de noi, dupã multã suferințã, a spus antrenorul echipei ASA Târgu Mureș, Adrian Falub. Am suferit, am avut și noroc pe final, când am scãpat de douã situații foarte mari ale gazdelor de a marca. Prima reprizã am controlat-o, primea parte a reprizei secunde a fost echilibratã, apoi am suferit pe final. Am avut probleme mari de tot, n-am reușit sã ținem un ritm pe un teren greu. Una peste alta, atât am putut astãzi, cred cã era maximum din ce puteam obține la felul cum am jucat.”