Caraş-Severin, Romania

Curse la care s-au prezentat 79 de piloţi, un record de participare. Cu toate acestea, automobiliştii de la UCM Sport se regăseau printre favoriţi, atât la Open cât şi la grupele pe care le domină.

Şi, după prima cursă, de sâmbătă, 11 iunie a.c., Lucien Hora şi-a asigurat o nouă victorie, sau mai bine zis un dublu succes, la Open şi la Grupa D. Iar Christian Nistoran a sosit pe trei la Open, impunându-se la Grupa N şi la Juniori.

A doua a zi nu a fost deloc favorabilă pentru Luci. După cinci victorii la pas, pilotul reşiţean a fost nevoit să abandoneze, după ce a ieşit în decor, pentru că Lola F 3000 nu l-a… ascultat. Cel mai important a fost faptul că nu a păţit nimic, doar partenera lui de drum având nevoie de o uşoară cosmetizare.

În ceea ce îl priveşte pe Christian Nistoran, acesta s-a situat pe patru la Open, pe doi la Grupa N, şi pe locul întâi la Juniori.

Cert este că, după etapele de la Teliu, Lucien Hora şi Christian rămân lideri, la grupe, iar la Open ocupă poziţiile unu-trei. Următoarele două etape sunt programate la Reşiţa, pe Valea Domanului, în zilele de 2-3 iulie a.c.