Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Atleta Liliana Danci a participat la finele săptămânii trecute la două competiții importante de semimaraton.

Sâmbătă, 20 septembrie, ea a alergat pe Cluj Arena în Campionatul Național de Semimaraton, la care s-a clasat pe locul al doilea, devenind vicecampioană națională, cu timpul de o oră, 17 minute și 17 secunde. Titlul național i-a revenit atletei Paula Claudia Todoran, de la CSM Zalău, iar medalia de bronz a fost adjudecată de Elena Andreea Ghiță, de la CSM Craiova.

A doua zi, atleta legitimată la Clubul Sportiv Municipal Reșița a concurat la Oradea, în cea de-a cincea ediție a Semimaratonului International „DIGI Oradea City Running Day”. O participare cu succes, întrucât sportiva născută în comuna Cornuțel din județul Caraș-Severin s-a clasat pe primul loc în competiția feminină.

La concurs au participat peste 1000 de sportivi din România, Kenya, Spania, SUA, Ungaria și Slovacia. Pentru Liliana Danci urmează pe 5 octombrie, la București, Campionatul Național de Maraton pentru seniori și tineret.