Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Unul dintre motivele pentru care vicepreşedinţii PSD Viorel Zgonea şi Ecaterina Andronescu s-au aflat în Caraş-Severin a fost şi constituirea la nivel judeţean a Ligii Aleşilor Locali (L.A.L.).

„Suntem partidul cu cei mai mulţi primari şi consilieri în administraţiile publice din ţară. Până acum, în 80% dintre judeţele ţării am costituit L.A.L. şi consider că este timpul să existe şi în Caraş-Severin“, spunea Zgonea. Astfel, la sfârşitul săptămânii trecute, Mirel Patriciu Pascu, primarul de la Bocşa, a fost ales să coordoneze L.A.L. Caraş-Severin.

Întrebat care sunt obiectivele acestui for, Zgonea a spus că îşi doreşte să lupte pentru „depolitizarea“ alocării fondurilor guvernamentale. „În ultima vreme, toţi banii au ajuns la primarii PD-L sau la firmele preferate ale partidului de la guvernare. Chiar şi aşa, ce au făcut aceştia pentru cetăţeni? Astfel, aleşii locali ai PSD vor avea un cuvânt de spus chiar şi în judeţul dvs. condus de 15 ani de Sorin Frunzăverde“, a mai adăugat deputatul PSD.