Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Muncitorul Reșița – Autobergamo Deva, vineri, 6 octombrie, ora 17:00, la Sala Polivalentă, într-un meci din etapa a V-a a Ligii I de futsal. Din spusele președintelui Antonie Burtea, partida cu Autobergamo Deva ar putea fi ultima pentru echipa reșițeană în prima ligă.

În acest moment, Muncitorul se află pe locul șase în campionat, a obținut două victorii și a pierdut două meciuri din cele patru etape jucate. De cealaltă parte, Autobergamo este liderul Ligii I cu patru victorii obținute din tot atâtea meciuri disputate. Fostul antrenor-jucător din sezonul trecut al Reșiței, Adrian Moț, se află din acest sezon la Autobergamo Deva și ocupă o funcție în conducerea clubului. Moț a fost unul dintre jucătorii de la Muncitorul care au pus umărul la câștigarea barajului pentru rămânerea în prima ligă de futsal în sezonul trecut.

„Chiar dacă ne confruntăm cu probleme mari finaciare, vom da totul pe teren cu Deva. Suntem conștienți că va fi un meci extrem de greu, împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din România. Ne-am antrenat toată săptămâna pentru acest meci, iar eu spun că avem un moral destul de bun după cele două victorii pe care le-am obținut în ultimele două etape. Nu știm ce se va întâmpla cu echipa, dar noi ne dorim să facem un joc bun, spectaculos și să mulțumim publicul care va veni la meci. Autobergamo are în componență jucători de națională, dar în futsal este posibil orice. Dacă vom sta bine în teren și ne vor ieși schemele de joc pe care le-am exersat la antrenamente, putem să obținem un rezultat pozitiv”, a declarat Iulian Mitru, antrenorul echipei Muncitorul Reșița.