Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa de handbal juniori I a Liceului Teoretic „Traian Vuia“ Reșița continuă seria succeselor în actualul sezon al Campionatului Național.

Repartizați în Seria D, elevii profesoarei Lucia Moruț au avut succese pe linie până în acest moment, fiind pe primul loc al clasamentului, cu șanse reale de calificare în turneul semifinal din postura de lideri. Ultimele două jocuri disputate de handbaliștii reșițeni au fost în deplasare, ambele întâlniri fiind câștigate fără probleme, chiar dacă la Craiova a lipsit experimentatul Raul Heimbach, fiind și câțiva jucători indisponibili în urma accidentărilor suferite în startul acestui sezon.

Echipa reșițeană a învins pe CSS Craiova cu 35-26 și pe LPS Liceul Militar Mihai Viteazul Alba Iulia cu 33-21 și va juca în etapa a șaptea pe teren propriu cu CSS Avram Iancu Arad. Partida este programată sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 13, la sala de sport a Liceului Teoretic „Traian Vuia“. „Așteptăm cât mai multă lume alături de noi, să ne susțină. Vreau să le mulțumesc sportivilor mei pentru dăruirea de care dau dovadă când intră pe teren, când îmbracă tricoul echipei de la «Traian Vuia». Am format un nucleu foarte bun aici. Mulțumesc Primăriei Reșița pentru tot sprijinul, la fel și directorului adjunct de la liceul nostru, prof. Silviu Izvernar“, a spus prof. Lucia Moruț.