Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Rosso-nerii vor primi duminică, 27 octombrie, vizita formației UTA. Partida va avea loc de la ora 12:30, pe stadionul „Mircea Chivu” din Reșița.

„Ne așteaptă un meci greu, dar în urma jocului prestat de noi la Metaloglobus am încredere în băieți. Ne-am pregătit la fel de bine și în această săptămână pentru acest meci și sperăm că acest lucru să se vadă pe teren. Vrem să prestăm un joc bun și să obținem și un rezultat bun după acest meci. Cum a spus și Cristi Bobar, așteptăm publicul să vină la stadion, iar prin jocul nostru sperăm să nu-i dezamăgim. După acea înfrângere cu Viitorul, elevii mei au dat dovadă de caracter și au prestat jocuri bune atât cu Gloria Buzău, cât și cu Metaloglobus. Drept urmare, acea înfrângerea la scor a fost doar un accident”, a declarat Leontin Doană.

„Nu știu dacă am avut sau vom avea vreodată în acest campionat vreun meci ușor. Pentru noi este important să luăm puncte indiferent de numele echipei pe care o vom întâlni. Sper să facem un meci bun cu UTA și sunt sigur ca va veni multă lume la meci. La fel de convins sunt că lumea din tribună ne va susține”, a completat și căpitanul Cristian Zimmermann.

De cealaltă parte, antrenorul echipei UT Arad, Laszlo Balint, a spus la conferința de presă de dinaintea partidei: „Am trecut repede peste euforia victoriei din meciul de duminică și de marți am început să ne concentrăm pe ce avem de făcut în următoarea etapă. Este extrem de important să legăm, din nou, victoriile. Pentru constanță și continuitate, e nevoie să aducem cele trei puncte din meciul de la Reșița, cu CSM. Va fi o deplasare foarte dificilă, deoarece adversarul a arătat că are potențial, cu excepția acelui joc pierdut cu 7-1, au fost ceva zvonuri, dar nu aplecăm urechea. Reșița este o echipă arțăgoasă, care – cel puțin acasă – este capabilă de evoluții bune și rezultate pe măsură. Însă, dacă noi vom fi la nivel optim, sunt convins că ne vom impune jocul. Știm că gazonul de acolo nu e de cea mai bună calitate, dar le-am spus jucătorilor – chiar în această dimineață (n.n. – joi) – că trebuie să ne adaptăm la toate condițiile de acolo, la teren și adversar, pentru a aduce punctele la Arad”, a spus Laszlo Balint, pentru aradon.ro.

Ștefan Moraru