Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Primăria Reşiţa deschide porţile parcului zoologic în special pentru cei mici, care vor avea parte de mai multe surprize.

Municipalitatea reşiţeană a pregătit o serie de surprize copiilor care se gândesc să treacă, în luna mai, pragul Grădinii Zoologice „prof. Ion Crişan“. „Locul de joacă pentru copii a fost modernizat. În prezent, gama de module de joacă disponibile este mult mai variată şi cuprinde balansoare, sistem de scări şi tobogan, corturi, căluţi, caleaşcă etc. În plus, toţi cei care vor trece pragul Grădinii Zoologice vor avea ocazia să admire noi specii de animale precum suricatele – Nasua nasua – , bufniţa uriaşă, specii rare şi protejate de lege, oaia de Camerun sau măgarul alb de Barock“, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

La zoo e deschis de marţi până duminică, între orele 10.00 şi 19.30, iar intrarea costă 2,50 lei pentru copii, 4 lei pentru adulţi, 7 lei pentru o familie de trei membri (copil şi părinţi), iar pensionarii şi persoanele încadrate în grad de handicap I beneficiază de gratuitate. Indiferent de situaţie, taxa foto/video pentru cei care doresc să imortalizeze momente din parcul zoologic este de 5 lei.