Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Dacă până la finele săptămânii trecute, când Jurnal CS scria despre participarea judeţului la târgul de la Berlin, conducerea Camerei Agricole Caraş-Severin nu cunoştea componenţa echipei care va face deplasarea la cea mai importantă expoziție în domeniul alimentar, agricol şi horticol din Europa, la ora acesta lucrurile sunt cât se poate de clare.

Astfel, în perioada 18 – 27 ianuarie, judeţul Caraş-Severin va fi reprezentat la Săptămâna Verde de la Berlin de firma Biogardena din Bocşa, producătoare de ciuperci, precum şi de Cooperativa Apicolă „Prisăcarii Hercules“. Directorul Camerei Judeţene Agricole, ing. Pavel Nefir, ne-a declarat înainte de plecare că dacă spaţiul expoziţional destinat României la acest târg ar fi fost mai mare de 158 mp, în condiţiile în care anul trecut a fost de 1.000 mp, şi delegaţia cărăşeană ar fi fost mai mare.

Reamintim că judeţul Caraş-Severin participă pentru a doua oară la acest târg, la invitația Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Roxana Bălan Nafiru