Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Sportivii reșițeni sunt pregătiți de antrenorii Nelu Botez și Gheorghe Cîrlea, iar cei de la Oțelu Roșu de Gabriel Lungu.

Secția de arte marțiale mixte de kickboxing de la CSM Școlar Reșița a participat sâmbătă, 16 martie, cu șase sportivi la turneul „Centura României”, competiție care s-a desfășurat în Sala Polivalentă din Deva. Sportivii reșițeni au obținut următoarele premii: Cosmin Stîngaciu (14 ani) a câștigat piramida categoriei de 60 de kg, Mihai Rostas a obținut locul 2 la categoria 30 de kg, iar Grațian Diaconiță a ieșit campion la categoria lui. Mădălin Ruță a susținut două meciuri, iar în primul a pierdut prin descalificare. Pe ce-l de-a doilea l-a caștigat și a obținut astfel primul loc. Cristi Ruță a obținut de asemenea, medalia de argint la categoria lui. Sportivii sunt pregătiți de antrenorii Nelu Botez și de Gheorghe Cîrlea. Maestrul Nelu Botez deține 6 dani. JCS-Ștefan Moraru

Tot la finele săptămânii trecute, secția de kickboxing a clubului AS Complex Gym Oțelu Roșu a participat la Cupa României, eveniment organizat de FRFK la Buzău. Această competiție a fost ultimul test al sportivilor antrenați de Adrian Lungu înainte de Campionatul Național, competiție care va avea loc în luna mai. La Cupa României au participat 150 de sportivi, de la 18 cluburi și au avut loc peste 200 de meciuri. Lotul cărășan a fost format din șase sportivi, care au obținut în total nouă medalii: cinci de aur, trei de argint și una de bronz.

Kickboxerii de la AS Complex Gym Oțelu Roșu care au urcat pe podium, au fost: Marcus Aureliu Andrei Lungu (8-9 ani, categoria 40 de kg) locul I la secțiune Kata individual, locul I la secțiunea Freestyle K1 light, locul II la secțiunea Freestyle kick, Marco Emilian Radu (6-7 ani, 25 de kg) locul I la secțiunea Freestyle kick, locul II la secțiunea K1 light, Alex Mircea Alexandrescu (10-12 ani, 40 de kg) locul I la secțiunea Freestyle light. De asemenea, Robert Octavian Radu (10-12 ani, 55 de kg) a obținut locul I la secțiunea Freestyle K1, iar Ionuț Cristian Bonculescu (+18 ani, 70 de kg) s-a clasat pe locul II la secțiunea Freestyle kick și pe locul III la secțiunea Freestyle K1 light. Lotul pregătit de Adrian Lungu este format din sportivi foarte talentați din Zăvoi, Oțelu Roșu, Obreja și Caransebeș.