Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Delegațiile străine care vor participa la Competiția Cupa Europeană WKC la karate au ajuns la Reșița și se pregătesc pentru începerea competiției.

Startul concursului va avea loc sâmbătă, începând cu ora 9, la Sala Polivalentă, iar de la ora 17 vor avea loc mai multe momente artistice. La această competiției vor participa sportivi din 11 țări europene: Anglia, Irlanda, Irlanda de Nord, Scoția, Rusia, Italia, Serbia, Macedonia, Slovenia, Urcraina și România.

Ne bucurăm că vom putea organiza la Reșița cea de-a X-a ediția a Cupei Europene WKC. Sper ca acest eveniment să fie unul reușit și aș dori să le mulțumesc sportivilor, antrenorilor, arbitrilor și președinților, care au decis să vină în România pentru această competiție”, a spus antrenorul Marian Meșinschi, unul dintre organizatorii acestei competiții.

Viceprimarul Adrian Dacica, la întâlnirea cu delegațiile străine, a declarat: „Mă bucur foarte mult că se va organiza în Reșița această competiție internațională la care participă cei mai buni sportivi din România și din Europa. Sper că delegațiile străine se vor simți bine în orașul nostru și sper că vor putea vizita obiectivele turistice din Reșița: muzeul de locomotive, care este unic în Europa de sud-est, Grădina Zoologică și nu în ultimul rând împrejurimile Reșiței, care sunt minunate. Le doresc succes tuturor participanților la această competiție și fie ca cel mai bun să câștige”.