Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Componenții C.S. Sport Star Anina ar fi trebuit să participe, la finele săptămânii trecute, la un concurs internațional în Serbia, la Vrnjacka Banja.

În cele din urmă, antrenorul Marian Mesinschi a fost nevoit să renunțe la deplasarea respectivă, considerând că elevii săi au un program foarte încărcat, în prima jumătate a lunii mai. Astfel, în data de 1 mai, Sport Star va fi prezent la Hunedoara, la „Cupa Huniazilor“, o întrecere tradițională la care aspiră la prezența pe podium. Mai ales că va fi ultima verificare înaintea „Cupei Stelele Aninei“, din data de 16 mai, o competiție internațională ajunsă la ediția a VIII-a.

Cu toată dorința noastră de a onora invitația din Serbia, am considerat că sportivii acuză o anumită stare de oboseală, având în vedere și vârsta lor fragedă, ne-a declarat prof. Marian Mesinschi. Obiectivul nostru primordial este să ne prezentăm foarte bine la concursul de acasă, să le oferim aninenilor un spectacol deosebit și rezultate pe măsură. Oricum, la Hunedoara nu vom merge în excursie, ci vrem să cucerim cupa, să ne revanșăm față de gazde care, în 2014, au plecat cu trofeul de la Anina“.