Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Timp de o săptămână pe adresa redacţiei au sosit zeci de declaraţii de dragoste din judeţ şi din ţară. Scrise cu suflet pentru suflete.

Am citit declaraţii frumoase, sincere, inedite. Vom publica toate declaraţiile primite în ediţia de luni a ziarului Jurnal de Caraş-Severin, iar cititorilor Lukaci Isabella din Cluj Napoca, Ciprian Constandache din Ploieşti, Elena Stan din Drajna de Sus şi Oana Murarasu din Suceava le vom trimite ziarul pe email. Cele mai deosebite gânduri pentru omul iubit le-am premiat. Toţi participanţii la concursul nostru sunt câştigători pentru simplul fapt că IUBIREA este unul dintre darurile frumoase primite de la viaţă şi de la oameni. Le mulţumim celor care ne-au trimis gândurile lor frumoase, arătând tuturor că iubesc, arătându-ne nouă, celor de la Jurnal CS, aprecierea de care ne bucurăm.

CÂŞTIGĂTORI:

Locul I: Cristina Vlasceanu

Locul II: Simona Mihalache

Locul III: Camelia Covaci

De asemenea, MĂIŢĂ PETCU, CIPRIAN CONSTANDACHE, MARIA PORUMB ŞI MARIUS VERES sunt premiaţi pentru modul inedit de a-şi exprima sentimentele.

TOŢI CÂŞTIGĂTORII SUNT INVITAŢI AZI, VINERI, SAU LUNI, PÂNĂ LA ORA 16, SĂ ÎŞI RIDICE PREMIILE DE LA sediul redacţiei Jurnal CS din REŞIŢA, str Independenţei, nr 5 A. VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG!