Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa de handbal juniori I de la Liceul Traian Vuia Reșița participă la turneul al II-lea din Seria E.

De vineri până duminică, 30 ianuarie-1 februarie a.c., la Alba Iulia va avea loc cel de-al doilea turneu de sală din Campionatul Național de Handbal al Juniorilor I, Seria E. La întrecerea programată în perioada 30 ianuarie – 1 februarie, echipa Liceului Teoretic Traian Vuia din Reșița va susține trei partide: derby-ul cu LPS Târgu Jiu (30 ianuarie, ora 17), cu ASC Lugoj (31 ianuarie, ora 16) și cu CSS Hunedoara (1 februarie, ora 10).

Liceul Teoretic Traian Vuia Reșița se află la egalitate de puncte cu LPS Târgu Jiu în fruntea clasamentului, având și un meci mai puțin disputat decât echipa gorjeană și șansa de a se desprinde de aceasta în ierarhia Seriei E. „Am încredere în elevii mei că se vor mobiliza și vor face meciuri bune, a spus prof. Lucia Moruț. Ne-am fixat ca obiectiv calificarea în turneul semifinal, un obiectiv pe care l-am îndeplinit deja și ar fi frumos și, de ce nu, meritat, ca această calificare să fie de pe primul loc al clasamentului seriei în care ne aflăm. Lupta se va da în continuare între echipele clasate pe locurile 1-3, între noi, LPS Târgu Jiu și LPS Banatul Timișoara. Sper să fie bine și să rămânem pe locul I.“

În primul turneu de sală și în turul campionatului reșițenii au disputat șapte meciuri, având tot atâtea victorii, Traian Vuia fiind singura formație din Seria E care nu a cunoscut înfrângerea, dovedindu-și supremația și în meciul direct cu principala contracandidată, LPS Târgu Jiu, învinsă în municipiul de pe Bârzava cu 27-24.