Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În noul sezon al Campionatului Naţional de Fotbal al Juniorilor A şi B, Metalul Reşiţa a fost repartizată în Seria a V-a.

Fotbaliştii reşiţeni au debutat în noua ediţie în deplasare, la ACS Poli Timişoara, meciurile fiind programate pe arena „Colterm“. La ambele categorii de vârstă s-au impus reprezentanţii Timişoarei. La Juniori A, formaţiatimişoreană s-a impus cu 4-2, luând un avantaj decisiv încă din prima repriză, în care a jucat pragmatic şi a marcat trei goluri din trei ocazii.

În schimb, Metalul Reşiţa a avut trei ocazii şi le-au ratat pe toate trei. Muştruluiţi la pauză de antrenorul Leontin Doană, reşiţenii au făcut o repriză secundă ceva mai bună şi au punctat de două ori, prin Ciucur şi Bloju, aceasta după ce gazdele conduceau deja cu 4-0. Juniorii B, pregătiţi de Cosmin Buda, au avut ghinion încă din start, în chiar primul minut Moise făcând un henţ involuntar în propriul careu, sancţionat cu lovitură de la 11 metri. ACS Poli s-a impus în final cu 2-0, profitând şi de absenţele importante din lotul echipei reşiţene.

În etapa viitoare, Metalul Reşiţa va întâlni duminică, 7 septembrie, în Valea Domanului, echipele similare de la UTA Bătrâna Doamnă Arad.