Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa de juniori I a Liceului „Traian Vuia“ Reșița și-a reluat pregătirile.

S-a încheiat vacanța și pentru componenții echipei de handbal juniori I a Liceului Teoretic „Traian Vuia“ din Reșița, care s-a reunit luni, la stadionul „Mircea Chivu“ din Valea Domanului. Pentru viitorul sezon, jucătorii rămân în mare parte aceiași, nucleul de bază încadrându-se încă în categoria de vârstă a juniorilor I.

Din echipa care în sezonul trecut ocupa locul 4 la turneul final al Campionatului Național de Handbal al Juniorilor I, doar câțiva au ieșit din vârsta junioratului sau, după caz, au terminat liceul. Nu mai fac parte din lot sportivii născuți în anul 1996, iar Raul Heimbach și Dorian Ionescu au terminat liceul, însă au drept de joc la echipa reșițeană pregătită de profesoara Lucia Moruț.

Tânărul handbalist Raul Heimbach se pregătește și cu echipa de Liga Națională, HC Adrian Petrea, oficialii acestei grupări sportive dorind un transfer definitiv de la „Traian Vuia“. Tot de la echipa de juniori a liceului reșițean în vizorul echipei de primă ligă se află și Marius Drăgănescu, încă elev la Liceul Teoretic „Traian Vuia“.

„Această echipă de juniori I este singura echipă a Liceului «Traian Vuia» înscrisă în competiții. Mă bucur că sunt la antrenament și dintre sportivii care au terminat liceul, aceasta denotă faptul că își doresc să facă parte în continuare din echipa noastră. Ne-am dori și un cantonament în această perioadă, am făcut un referat încă din luna iunie, dar de la școală nu am primit încă un răspuns favorabil. Mă gândesc că Primăria Reșița, care susține întreaga activitate sportivă de la liceul nostru, ne va ajuta și de această dată și nu-i va lăsa pe acești copii de izbeliște“, a spus profesoara Lucia Moruț.