Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Printre sportivii care nu au parte de vacanţă de vară se regăseşte şi judoka Loredana Ohâi, legitimată la Energetica din Caransebeş. Eleva antrenorului Ion Radu, declarată cel mai bun sportiv al judeţului Caraş-Severin în anul 2010, medaliată cu bronz la Campionatele Europene de juniori, din Bulgaria, categoria 57 kg, se pregăteşte pentru două noi competiţii europene, la nivel de juniori şi de tineret, din lunile septembrie, respectiv octombrie a.c.

Loredana Ohâi se află în Centrul Olimpic de Judo de la Cluj-Napoca, ne-a precizat antrenorul Ion Radu. Recent a participat la un turneu internaţional la Paks, în Ungaria. Nu a avut o evoluţie strălucitoare, dar a ocupat locul al V-lea, ratând de puţin podiumul competiţiei. Oricum, important este că e sănătoasă şi încrezătoare în forţele ei, având timp suficient de a se pregăti pentru concursurile continentale, de juniori şi de tineret, foarte importante pentru cariera ei“.

La rândul său, Loredana Ohâi ne-a declarat: „Competiţia de la Paks a fost binevenită. Mi-a arătat, într-un fel, unde mă află cu pregătirea. Cu singuranţă că vor mai fi şi alte concursuri de verificare la care voi participa, prilej cu care voi putea să-mi dau seama dacă am progresat sau nu. În baza acestora îmi voi stabili strategia pentru europene, împreună cu antrenorii de la lot, dar şi cu dl Ion Radu, de la Caransebeş“.