Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – La finele săptămânii trecute s-au desfășurat, la Drobeta Tr. Severin, întrecerile ediției a IV-a a Cupei Severinului la judo, concurs internațional.

În Sala Sporturilor din municipiul de la Dunăre și-au disputat întâietatea peste 450 de sportivi, din Republica Moldova, Serbia, Muntenegru, Bulgaria, Croația și România. Județul Caraș-Severin a fost reprezentat, și în acest an, de 17 dintre componenții cluburilor Muncitorul Reșița (antrenori Dan Păștean și Rodica Buda) și Energetica din Caransebeș (antrenori Ion Radu și Ioan Răuț). Și 12 au urcat pe podiumul de premiere. Rezultate: U12: Patricia Nistor (locul I, 32 kg), Serena Dumitru (locul II, 40 kg), Alexandru Bourceanu (locul I, 34 kg), Răzvan Ienea (locul III, 27 kg), toți de la Energetica; Teodora Geamănu (locul III, 26 kg), Carmen Pârvulescu (locul III, 40 kg); U14: Giorgiana Copăceanu (locul I, 44 kg), de la Energetica; Nicolae Jurjucă (locul II, +60 kg), de la Muncitorul; U16: Liviu Copăceanu (locul II, 50 kg), Alexandru Chicin (locul III, 50 kg), Bogdan Albu (locul III, 73 kg), toți de la Energetica); U18: Cătălin Zgârță (locul II, 55 kg), de la Muncitorul.

„Următoarea competiție la care vom participa este etapa de zonă a Campionatului Național U18, de la Deva, concurs programat la sfârșitul acestei săptămâni, ne-a declarat antrenorul Dan Păștean. Muncitorul Reșița va fi reprezentat de Cătălin Zgârță și Vlad Ciobanu, iar Energetica din Caransebeș de Alexandru Chicin“.