Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Tânăra artistă Miruna Iova din Caransebeş a lansat zilele trecute pe piaţa muzicii prima sa melodie, intitulată „Be like Water”, scoasă la HaHaHa Production, o piesă electro pop, care promite să intre în playlist-urile de gen Spotify.

„«Be like water» este despre libertate, despre capacitatea noastră de a face ceea ce ne dorim, atunci când ne dorim. Este despre puterea de a ne împinge limitele, de a accepta viața așa cum e. Noi suntem 70 la sută apă, suntem influențați de soare și lună, putem fi calzi sau reci, cu infinite nuanțe”, ne-a spus tânăra, care, după terminarea liceului la Caransebeş, urmează facultatea în Capitală.

„IOVA este un artist complex, e un om preocupat permanent de procesul de creație. Când a venit la HaHaHa Production avea deja un portofoliu de piese scrise și compuse de ea. E un alt gen muzical, dar cred că are multe de oferit că artist”, mărturisește Smiley.

IOVA a început să facă muzică de la 11 ani, de când a luat primele lecții de pian și chitară. Doi ani mai târziu, a pus bazele primei trupe rock și a început să scrie și să compună. Odată intrată în lumea televiziunii, cu trupa de adolescenți, LaLa Band, IOVA s-a hotărât să se mute la București și să-și continue visul, acela de a face muzică.