Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Antrenorul echipei Muncitorul Reșița s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor săi, după partida cu echipa din Târgu Secuiesc. În unele momente ale meciului elevii săi au intrat în jocul adversarilor, primind foarte ușor două goluri, dar acest lucru nu a afectat victoria reșițenilor.

„Suntem bucuroși că am obținut primele puncte din acest sezon, prin jocul nostru am demonstrat că se muncește la antrenamente, iar băieții noi care au venit încearcă să dea un plus de calitate jocului echipei. Ne-am așteptat la un meci greu împotriva celor de la Târgu Secuiesc, le-am spus jucătorilor mei și înainte de meci și la pauză că dacă vom juca fotbal cu ei, va fi clar că ne vom face meciul greu. S-a văzut spre final că în loc să jucăm futsal cum stim noi, am jucat cu ei mai mult fotbal și am primit două goluri. Este bine că am câștigat și mulțumim spectatorilor care au fost alături de noi în număr mare. Ne dorim ca la fiecare meci pe care-l disputăm acasă, Sala Polivalentă să fie plină, ne dorim ca meciurile să fie cât mai spectaculoase și să vadă lumea un joc de futsal cât mai frumos. Sperăm să-i integrăm cât mai repede în echipă pe jucătorii care au venit recent pentru că efortul la futsal este foarte mare și trebuie să am cât mai multe soluții pe banca de rezerve ca să-i înlocuiesc pe cei obosiți”, a declarat Ion Roman.

Antrenorul oaspeților, Attila Csulak, a spus după partidă: „Un final de meci nu prea fericit pentru noi, am avut în prima repriză câteva ocazii clare de a marca pe care n-am reușit să le finalizăm. Suntem o echipă tânără, am schimbat toți jucătorii și tot staff-ul, iar acum încercăm să ne calificăm în play-off-ul campionatului. Felicit echipa Reșiței pentru victorie, stiu că și Muncitorul este o echipă tânără ca și noi și sper ca de anul viitor să mai aducem câțiva jucători pentru că ne va fi din ce în ce mai greu să rezistăm. Obiectivul nostru principal este să nu retrogradăm”.