Caraş-Severin, Romania

ZĂVOI – Agmonia Zăvoi – Metalul Oţelu Roşu 0-3 (0-1), în prima etapă a Ligii a IV-a de fotbal.

Timpul frumos, dar mai ales importanţa meciului a făcut ca sâmbătă, 31 august, tribunele stadionului din Zăvoi să fie pline cum nu au mai fost de ani buni încoace. Aşadar, în prima etapă a sezonului 2013-2014 al Ligii a IV-a, nou-promovata Agmonia a dat piept cu nimeni alta decât campioana judeţului Caraş-Severin din campionatul trecut, Metalul Oţelu Roşu.

Primele minute ale întâlnirii au aparţinut gazdelor, care, cu entuziasmul şi ambiţia date de debutul într-o ligă superioară, au alergat mult, dar acest lucru nu a fost suficient, oaspeţii echilibrând rapid jocul. Astfel că, după primul sfert de oră, au controlat mijlocul terenului şi, prin urmare, partida.

Scorul a fost deschis în minutul 25, dintr-o fază în care Şt. Bălan a fost angajat în careul gazdelor cu o pasă filtrantă dată printre fundaşii centrali. Acesta, deşi aflat în poziţie bună, a preferat să-i paseze, altruist, pe dreapta, lui Bădeţ, care, de la patru metri, a pus latul, îndeplinind o simplă formalitate, trimiţând mingea în poarta goală. Metalul şi-a majorat avantajul pe tabela de marcaj în minutul 73, la o pătrundere pe dreapta a lui Bădeţ, acesta a centrat pe jos, iar Slidak, de la trei metri, şi-a trimis balonul în propria poartă.

Scorul final a fost stabilit în minutul 82, când Bădeţ a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă, „centralul” Cosmin Corocan a dictat un penalty în favoarea oaspeţilor, Moldovan bătând în dreapta lui Băluţă şi trecându-şi astfel numele pe lista marcatorilor.