Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Sportivii reşiţeni sunt însoţiţi, la poalele Semenicului, de profesoara Adina Schuster.Începând de miercuri, 22 august a.c., un lot de zece înotători reşiţeni, legitimaţi la C.S. Şcolar, C.S. Municipal şi Universitatea, pregătiţi de antrenorii Adina Schuster, Cecilia Micu şi Mihai Popilian, se află la Gărâna, pentru o perioadă de şase zile. Interval de timp în care sportivii, însoţiţi de prof. Adina Schuster, vor fi angrenaţi numai în programe de recreere. În plus, am parte de temperaturi atmosferice mult mai scăzute, faţă de Reşiţa, având în vedere altitudinea Staţiunii Gărâna.

„Vom organiza excursii, vom urca pe Muntele Semenic, şi am început deja programul de refacere, ne-a precizat prof. Adina Schuster. Vom merge şi la baraj, vom juca tenis de câmp. Dar vom pune accent şi pe odihnă, atât de necesară, după o perioadă grea de pregătire şi de competiţii. Şi sunt convinsă că sportivii vor profita din plin de această perioadă“.

La această acţiune participă următorii înotători: Daiana Şerboane, Cătălin Baderca, Miroslav Coicici, Bogdan Ibănişteanu, Rafael Vătăşescu, Ştefan Georgescu, Paul Petrescu, Cosmin Daba, Carina Băroiu şi Sergiu Ghimboaşă.